top of page

FAQ

 • Kan jeg lease mit nye OLYMP saloninventar?
  Ja, du har mulighed for at lease dit OLYMP inventar. Du kan Lease uden gebyer og renter over 12 til 60 måneder. Kontakt Steen Frank hos TNBC og hør om alle mulighederne for din nye salon.
 • Hvad er leveringstiden på OLYMP?
  Vi har frisør stole, og vaskestole på lager til hurtig levering. Special ordre på inventar har en leveringstid på 8 uger, men så har du også mulighed for selv at bestemme design m.m. OLYMP frisørinventar top kvalitet fremstillet i tyskland.
 • Hvor kan jeg se OLYMP saloninventar?
  Vi har et stort showroom i Hedehusene, hvor vi også har vores hovedkontor. Du er altid velkommen til at kontakte os for en aftale og et besøg.
 • Hvad er prisen på OLYMP inventar?
  OLYMP frisørinventar meget konkurrencedygtige i priserne, og vi beregner gerne en skarp pris til dig, på det inventar du kunne tænke dig. Ring eller skriv til os hvis du ønsker priser eller ønsker at høre mere om vores tyske kvalitets frisørinventar fra OLYMP. Vores priser er altid uden levering.
 • Hvordan med betaling?
  Ved køb af OLYMP inventar, stole, vaskestole, spejle, hylder m.m. betales 50% af prisen ved bestilling, resten ved levering. Hør om muligheden for fordelagtig leasing af saloninventar.

Olymp Danmark

TNBC A/S

Baldersbuen 27

2640 Hedehusene

T: 70201406

E: info@tnbc.dk

bottom of page